DESPRE NOI

BLUM PROD SRL a luat fiinţă în 1994, ca urmare a efectuării unor studii de piaţă care, au dus la concluzia că există pe piaţa românească o lipsă acută de piese din material plastic cu pereţi subţiri şi ambalaje de unică folosinţă, pentru mărfurile industriale şi bunuri de larg consum, comparativ cu produse similare provenite din import. Astfel, firma Blum Prod vine în sprijinul producătorilor, pentru o mai bună prezentare şi competitivitate a mărfii lor, pe o piaţă de desfacere aflată în plină dezvoltare.

În acest sens, am optat pentru realizarea produselor din mase plastice, folosind tehnologia de termoformare. Acest procedeu de prelucrare, ocupă un loc important în prelucrarea maselor plastice, datorită avantajelor sale: posibilitatea obţinerii de piese/ambalaje de diferite dimensiuni, cu pereţi subţiri, din mase plastice transparente sau opace, albe sau colorate, la preţuri de cost minime, faţă de alte tehnologii de prelucrare din domeniul maselor plastice. Formarea sub vid, dă posibilitatea realizării exacte a pieselor, foarte utilă în obţinerea produselor cu configuraţie complexă, inaccesibilă altor procedee.

Firma BLUM PROD s-a specializat de-a lungul anilor, în abordarea şi realizarea pe bază de proiect a ideilor dumneavoastră. De la bun început, deviza firmei a fost flexibilitatea, încercând astfel să satisfacem cerinţele tuturor clienţilor noştri, producători mici şi mijlocii şi chiar întreprinderi mari, aceasta incluzând acceptul de comenzi atât de serie mare cât şi de serie mică.

Ca materii prime folosim:
  • polietilentereftalat PET
  • polistiren PS
  • policlorura de vinil PVC
  • ABS
  • Plexiglas
  • Spectar
Dimensiunea maximă a pieselor pe care le putem realiza este de 1050x800 mm cu înălţimi de până la 150 mm.

Putem prelucra folii cu grosimi între:
0,10 - 3,00 mm, într-o gamă variată de culori conform codului Pantone.
 
 
Termoformare - Copyright Blumprod 2008. Toate drepturile rezervate. Sitemap